Back to top

Social Media Marketing

  /    /  Social Media Marketing

Αποτελεσματικό Social Media Marketing
από την WhiteMedia

Το Social Media Marketing αποτελεί την αποτελεσματικότερη μέθοδο για την προβολή της επιχείρησης σας και των προϊόντων ή υπηρεσιών της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Youtube, Twitter κλπ.) τα οποία αποτελούν βασικό πυλώνα της διαδικτυακής εικόνας σας. Σκοπός είναι να αφήσετε τους χρήστες των μέσων δικτύωσης να γίνουν οι διαφημιστές σας μέσω των λειτουργιών share, comments, like και οποιουδήποτε άλλου μέσου που μπορεί να διαδώσει το μήνυμά σας και την ίδια την επιχείρησή σας στο κοινό.Τα social media, με πρωταγωνιστή την διαφήμιση στο Facebook, οριοθετούν μία ισχυρή σχέση μεταξύ των πελατών σας και της επιχείρησης σας και η παρουσία σας σε αυτά συμβάλλει δραστικά στην αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας.

Social Media Strategy

 

Οι νέες τεχνολογίες έχουν καταστήσει το Social Media Marketing και την online επικοινωνία αναπόσπαστο κομμάτι της συνολικής επικοινωνιακής στρατηγικής που ακολουθεί μια εταιρεία στην προβολή της, στη προσέγγιση του target group που την ενδιαφέρει και στην επίτευξη των στόχων της.

Business team working as mechanism social media strategy social media marketing
Connected concept illustration social media diadrasi social media marketing

Social Media & Διάδραση

 

Πολύ συχνά το κοινό επιλέγει να έρθει σε επαφή με την εταιρία μέσα από τα Social Media αφήνοντας κάποιο σχόλιο σε μία ανάρτηση, στέλνοντας ένα μήνυμα στο inbox ή αφήνοντας μια κριτική στη σελίδα.

Μη σας αγχώνει αυτό,είμαστε εδώ για εσάς!Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου την επικοινωνία με το κοινό σας και φυσικά σε συνεργασία με εσάς διαχειριζόμαστε αποτελεσματικά τις απαντήσεις.

Διοργάνωση διαγωνισμών στα Social Media

 

Η διοργάνωση διαγωνισμών στα Social Media είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους τρόπους για να αυξήσει μία εταιρία το κοινό που την ακολουθεί, αρκεί να γίνεται με στοχευμένο και δομημένο τρόπο.

Στη WhiteMedia προσεγγίζουμε τους διαγωνισμούς με
συγκεκριμένο και εξειδικευμένο τρόπο ώστε να επιτύχουμε τα επιθυμητά
αποτελέσματα και το κοινό να είναι απολύτως ευχαριστημένο.

Happy character winning prize social media diagwnismoi social media marketing
Megaphone business equipment social media advertising marketing

Social Media Advertising

 

Οι δυνατότητες διαφήμισης που παρέχουν τα Social Media (Facebook, Instagram, Youtube, Linked in, Twitter.) επιτρέπουν σε μια εταιρία τη συχνή και επαναλαμβανόμενη προβολή του περιεχομένου της σε ακόμα μεγαλύτερο κοινό. Αυτό σημαίνει αύξηση του brand awareness της, χωρίς το υπέρογκο κόστος των παραδοσιακών μέσων επικοινωνίας.

Συχνά ενθαρρύνουμε τις επιχειρήσεις να επενδύσουν ένα ποσό για στοχευμένη διαφήμιση στο Facebook, γιατί ακόμα και ένα ευρώ την ημέρα μπορεί να κάνει τη διαφορά!

Με τη διαφήμιση στο Facebook μπορούμε να επιτύχουμε είτε αύξηση των likes της σελίδας (και άρα το περιεχόμενο που δημοσιεύεται να φτάνει σε ολοένα και περισσότερα άτομα), είτε προώθηση συγκεκριμένων δημοσιεύσεων (π.χ. μία προσφορά) και σε κοινό που δεν έχει κάνει like στην εταιρική σελίδα στο παρελθόν.

Social Media Analytics

 

Όλες οι ενέργειες στα Social Media είναι μετρήσιμες! Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να έχετε μία πολύ ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με το κοινό που παρακολουθεί τη σελίδα σας και διαδρά με το περιεχόμενό σας.

Μπορείτε να έχετε συγκεκριμένα δεδομένα σχετικά με τους στόχους σας. Μπορούμε να σας ενημερώνουμε διαρκώς για τις βασικές πληροφορίες που θέλετε να ξέρετε προκειμένου να σχεδιάσετε τη στρατηγική σας για το μέλλον βάση των στατιστικών που εξάγουμε κάθε μήνα.

Print social media marketing marousi

Πλεονεκτήματα του Social Media Marketing

Άμεση επικοινωνία με το κοινό και τους καταναλωτές.

Δυνατότητα προβολής σε πάνω από 4 εκατομμύρια χρήστες στην Ελλάδα!

Αποτελεσματική στόχευση κοινού, βάση τοποθεσίας, ενδιαφερόντων, ηλικίας, φύλλου κ.α.

Διαχείριση και αύξηση της φήμης (branding).

Ευκαιρίες για αύξηση του κοινού και των πελατών.

Λήψη πληροφοριών για τις ανάγκες του κοινού.

Τα αναλυτικά στατιστικά στοιχεία των social media παρέχουν ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με το τι είναι αποτελεσματικό και τι όχι.

Χαμηλό κόστος διαφήμισης, σε σχέση με άλλα μέσα.

Διαχείριση κρίσεων ώστε να μειωθεί γρήγορα η δυσαρέσκεια για ένα αρνητικό γεγονός και να μην δοθεί έκταση σε άλλο μέσον που μπορεί να καταστρέψει τη φήμη της εταιρείας.

Γιατί να επενδύσετε στο Social Media Marketing;

Η παρουσία σας στα social media δεν αποτελεί πλέον πολυτέλεια, αλλά απαραίτητη στρατηγική κίνηση. Αξιοποιήστε το Social Media Marketing, τραβήξτε την προσοχή του αγοραστικού κοινού και χτίστε μία μοναδική σχέση εμπιστοσύνης και αλληλεπίδρασης με τους πελάτες.
Στη WhiteMedia, σας εξασφαλίζουμε μία ελκυστική και συνεπή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακολουθώντας εύστοχες social media marketing τακτικές.

Κατηγορίες του Social Media Marketing

Ξεχωρίστε από τον ανταγωνισμό
και δώστε νέο αέρα στην επιχείρηση σας